Candide toonmoment

Fijn dat je wil komen kijken naar het toonmoment van Candide!
Onze jeugd staat te popelen om het beste van zich zelf te geven o.l.v. Gert Stevens en ondersteund door Tine Hacour.

We kiezen ervoor om geen echte tickets aan te bieden voor ons toonmoment. Je kan dus volledig gratis komen kijken naar deze mini-voorstelling. Wel bieden we, geheel vrijblijvend, de mogelijkheid om na de voorstelling een vrije gift te doen ten voordele van onze vereniging. Enige tijd voor, en na het toonmoment is ook onze foyer geopend.

Het toonmoment vindt plaats op 5 maart 2022 (20:00) en 6 maart 2022 (15:00).

Over Candide:

Candide is een jonge, zachtaardige, onnozele hals die woont op het kasteel van Baron Thunder-Ten-Thronckh, waar hij samen met Cunégonde (de dochter van de baron en Candides geliefde) en haar broer de lessen volgt van professor Pangloss, de leraar en filosoof op het kasteel. Omdat hij Cunégonde zoent wordt Candide uit het kasteel verdreven en gaat hij ronddwalen. Hij beleeft allerlei avonturen die hem en zijn leraar Pangloss naar diverse landen zoals Nederland, Portugal, Suriname, Eldorado, Frankrijk en Turkije brengen. Zij ontmoeten op hun reis telkens weer mensen die de vreselijkste dingen hebben meegemaakt. Maar ook henzelf blijft maar weinig bespaard.

Reserveer hieronder uw plek tijdens onze voorstelling! Voor opmerkingen of vragen (bv: groepen groepen groter dan 20 of rolstoel-plaatsen) mag u contact opnemen met .

[contact-form-7 id=”1127″ title=”Candide toonmoment”]

COVID-19

Omdat we nog steeds rekening houden met de pandemie volgens wij de geldende protocollen voor deze toonmomenten.
Concreet wil dat zeggen:
– Voor het toonmoment is een geldig CST nodig en zal dit gescand worden aan de ingang.
– Tijdens de voorstelling is het verplicht om het mondmasker op te laten;

OC Den Bril mag als referentie dienen voor de theaterzalen met een vol-geautomatiseerd ventilatiesysteem in zowel de theaterzaal als de foyer. Wij doen er alles aan om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.