Talisker

Beste toneelliefhebber,

Helaas zien wij onszelf, gezien de ontwikkelingen van afgelopen uren, op deze moment genoodzaakt om ons advies van vanochtend aan te passen. Dit houdt in dat wij onze voorstellingen zullen afgelasten. Bijzonder jammer, want onze vereniging heeft hard gewerkt aan de voorstellingen. 
Wij nemen op een later moment contact op in verband met de reeds aangekochte tickets. 

Hopelijk kunnen wij rekenen op jullie begrip.

Met vriendelijke groeten
Het bestuur van Teater Lier
De acteurs van Talisker

Schotland, een land met een ruige natuur, whisky en vele saga’s over gevaarlijke monsters. Een man hield er van. Zoveel dat hij zijn zoon Talisker noemde.

Een tijd geleden stierf deze man, en liet Talisker achter met vele vragen. Maar hiervoor heeft hij vannacht geen tijd, want deze nacht wordt hij ontvoerd, samen met vijf andere jongeren. Door aliens nog wel!

Het avontuur dat ze beleven, vol verrassende wendingen en gevaren, is voor Talisker een confrontatie met de vele vragen die hij heeft over de dood van zijn vader.

Talisker gaat over leven en dood, oorlog en vrede, Schotland en Marrakech. Pfoe. Te zwaar, zeg je? Er zijn gelukkig ook nog feeën, drakendoders, chocolade-aapjes, nieuwe vrienden, heldhaftige clans. Maar toch vooral…aliens. 

INFO
Schrijver: Frank Robben
Regie: Gert Stevens
Speeldata: 28, 29 februari 2020 om 20u
6, 7, 13 maart 2020 om 20u
1, 8, 14 maart 2020 om 15u
Locatie: Zaal ‘Spaanse Poort’, Bril 6, 2500 Lier
Reservaties: Vroegtijdig afgelast
Lichtontwerp: Dirk Ceulemans