Terugbetaling Krot & Co

Beste bezoeker

Omwille van de verstrengde maatregelen nemen wij de beslissing om niet door te gaan met onze geplande productie ‘Krot & Co’.
Ons cultuurhart bloedt op dit moment, maar het verstand primeert wanneer het om de gezondheid van eenieder gaat.
Er is op dit moment geen datum vastgelegd waarop wij deze voorstelling zouden spelen. Wij zullen uw tickets terugbetalen. Hiervoor mag u hieronder uw gegevens achterlaten.
Voor een vlotte verwerking hiervan verzamelen wij alle aanvragen en zullen de terugstortingen volgen vanaf 21 november 2020.
Indien u verdere vragen heeft kan u altijd contact opnemen met onze boekhouding ().
Bedankt voor uw begrip en wij hopen u snel, in veiligere tijden, te mogen verwelkomen als publiek bij één van onze voorstellingen.

Teater Lier

Vul hierin de exacte naam waarmee u de tickets hebt geboekt bij ons.
Vul hier het exacte e-mailadres in waarmee u de tickets hebt geboekt. U ontvangt hierop ook een bevestiging wanneer de terugbetaling is uitgevoerd.
Selecteer hier de datum van de voorstelling waarvoor u geboekt hebt.
Vul hier het rekeningnummer in waarop u de terugbetaling wenst te ontvangen. Kijk dit zeker een extra keer na zodat er geen vergissingen kunnen gebeuren.
Hiermee verklaart u dat u akkoord bent dat uw gegevens worden gebruikt en bewaard in het kader van deze terugbetaling. Deze zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden.