Jeugd Teater Lier

Jeugd Teater Lier 

Teater Lier is een vereniging die een variëteit aan stukken speelt en een uitdaging niet uit de weg gaat. Niet alleen brengen wij stukken voor jong en oud, maar we willen ook de kleinsten onder ons de kans geven om zich te ontpoppen tot de rising stars van Teater Lier. Daarom werd reeds in 1987 Jeugd Teater Lier opgericht. Onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’ hebben wij een aantal jaren geleden een jeugdcursus opgestart. Ook spelen we regelmatig een (jeugd)voorstelling waarin onze jonge acteurs hun talent op het podium aan het publiek kunnen laten zien.

 

Alle jonge enthousiastelingen van 7-18 jaar kunnen zich inschrijven. De cursus- of repetitieperiode loopt van het najaar tot het voorjaar, afhankelijk van de beschikbaarheid van onze zalen. Inschrijven kan tot op de dag van de eerste les of repetitie. Bij de start van elk theaterseizoen, in de loop van de maand september, wordt telkens duidelijk wat Jeugd Teater Lier het komende seizoen voor de jeugd in petto heeft. Enkele basiskemerken komen wel elk jaar terug: We leren de beginselen van acteren, samenspel, improvisatie, emoties en gevoelens, articulatie,… aan. We doen dit spelenderwijs, het moet natuurlijk leuk blijven.

 

Ons jong talent krijgt ook de kans om zich verder te ontwikkelen binnen onze vereniging. En wie weet worden er vrienden voor het leven gemaakt en zijn de jongeren van vandaag wel de toekomst van onze vereniging. Voor meer informatie over data, prijzen, mag je contact opnemen met:  .

Hou zeker aan het begin van elk theaterseizoen ook onze communicatie, facebookpagina, flyers etc. in de gaten!

 

Misschien tot binnenkort?