Jeugd Teater Lier

Teater Lier is een vereniging die een variëteit aan stukken speelt en een uitdaging niet uit de weg gaat. Niet alleen brengen wij stukken voor jong en oud, maar we willen ook de kleinsten onder ons de kans geven om zich te ontpoppen tot de rising stars van Teater Lier.

Onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’ hebben wij een aantal jaren geleden de jeugdcursus opgestart. Alle jonge enthousiastelingen van 7-18 jaar kunnen zich inschrijven. De cursusperiode loopt van het najaar tot het voorjaar, afhankelijk van de beschikbaarheid van onze zalen. voor het seizoen 2018-2019 was dat van november tot maart.

Inschrijven kan tot op de dag van de eerste les. Meer informatie over de eerste les van 2019 volgt bij de start van het volgende seizoen.

Op de cursus leren we je zoon/dochter de beginselen van acteren; samenspel, improvisatie, emoties en gevoelens, articulatie… We doen dit spelenderwijs, het moet natuurlijk leuk blijven. Op het einde van de cursus is een toonmoment voorzien, waar we willen laten zien wat ons jong geweld heeft geleerd.

Jongelingen die zich het jaar voordien hebben ingeschreven, leren dus op korte tijd veel bij. Deze kennis kunnen wij altijd gebruiken bij onze producties. Teater Lier speelt gemiddeld 2 à 3 producties per jaar, waarbij we ernaar streven om regelmatig een familiestuk te brengen. Ons jong talent krijgt daar de kans om zich verder te ontwikkelen binnen onze vereniging. En wie weet wordt jouw zoon of dochter wel de volgende cursist die zich hier helemaal thuis voelt, vrienden voor het leven maakt en ooit de stok van ons overneemt.

Voor meer informatie over data, prijzen, mag je contact opnemen met: .

Misschien tot binnenkort?

Anke, Tine
De gast-docenten