Jeugd Teater Lier

Teater Lier heeft ook een zeer succesvolle en bruisende jeugdwerking. Om dit te realiseren én om een duidelijk toekomstbeeld te hebben werd volgende visie samengesteld samen met de jeugd:

Bij Jeugd Teater Lier geloven we dat theater een krachtig middel is om de creativiteit, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden van jongeren te ontwikkelen. Onze visie is om jongeren te inspireren, te motiveren en te ondersteunen in hun persoonlijke en artistieke groei.

We willen jongeren een veilige en uitdagende omgeving bieden waar ze zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontdekken. We willen jongeren de kans geven om te experimenteren met verschillende theatertechnieken en -stijlen, en om te werken aan hun acteervaardigheden en podiumkunst. We streven ernaar om jongeren te helpen hun eigen creativiteit te ontwikkelen en hun eigen stem te vinden in het theater.

Bij Jeugd Teater Lier streven we naar een inclusieve en respectvolle omgeving waarin iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn. We willen jongeren de kans geven om hun passie voor theater te ontdekken en te ontwikkelen en hen te helpen hun talenten te vinden en te groeien als individuen.

Heb je interesse om hiervan deel uit te maken? Laat het ons weten via